ÁNFORA PIU Tinto
FICHA TÉCNICA:
Δημιουργία προέλευσης:
IGP Sierra Sevilla
Σύνθεση:
garnacha και tempranillo
Οινοποίηση:
Ζυμωμένο με εκχύλιση σε δοχεία για 1 μήνα στην άμφορα
Ωρίμανση:
Παλαίωση 10 μηνών πάνω στις οινολάσπες, κάτω από πέπλο λουλουδιών στην ίδια άμφορα
Αλκοολικός βαθμός:
14-14,5o
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Όψη: κόκκινο κεράσι
Άρωμα: Σαγηνευτικό, ισχυρό
φρούτο με μεταλλικές νότες
Γεύση: Ελκυστική ένταση στο στόμα και εξαιρετικά μεταλλική